Fantastiske koroplevelser for børn og unge i Nordsjællands Korskole

Alle syv sogne i Fredensborg Provsti tilbyder børn i Nordsjælland fra 5 år og op den allerbedste sangundervisning. Vi ønsker at give børnene mulighed for at lære at udtrykke sig gennem stemmen og få en masse gode oplevelser sammen med andre børn.

Nordsjællands Korskole har i øjeblikket ca. 150 børn og unge, som hver uge fra august til juni måned mødes til korsang. Alle kor har årligt flere koncerter, og vores erfarne korledere skaber et rytmisk, vokalmæssigt og musikalsk samvær med klassisk og moderne repertoire.

Vi lægger vægt på at skabe dygtige kor, men også at finde og motivere sangtalenterne, ligesom vi har stor fokus på at bygge bro mellem de forskellige kor, så det ikke bliver svært at rykke op til næste alderstrin.

Nordsjælland Korskoles koncertkalender

Nordsjællands Spirekor, Humlebæk øver i Torpen Kapel disse datoer

Der er ingen begivenheder.

Korledere Nordsjællands Spirekor, Humlebæk

Korleder

Alba Høgild (Ansv.)

alba.ho@icloud.com

Korleder

Sofia Akkas

sofiaakkas@gmail.com

Vores to erfarne sangere fra Fredensborg Slotskirkes Pigekor fortsætter med at undervise vores spirer i Humlebæk – og de er blevet helt vilde med at undervise vores mindste børn.

Alba og Sofia har begge selv sunget, siden de var spirer. De har over 10 års erfaring med klassisk sang og er til hverdag kirkesangere i Fredensborg Slotskirke og Asminderød Kirke. Alba går i 2.G på Rungsted Gymnasium, og Sofia har sabbatår, hvor hun bl.a. arbejder i en SFO og er syngende tjener i Teaterkælderen under Det Ny Teater.

Vi kan love et par velforberedte korledere, som synger som engle og spiller klaver – og så er de to piger altid i godt humør.

Hele syv kor at vælge imellem

Korundervisningen for de syv kor er fordelt på alle sognene i provstiet. Her i Humlebæk har vi glæden at kunne byde spirerne velkommen til undervisning i Torpen Kapel.

• Nordsjællands Spirekor, Humlebæk (5 år til 0. klasse)
  • Nordsjællands Spirekor, Rungsted (5 år til 0. klasse)
  • Nordsjælland Børnekor, Asminderød (1 - 3. klasse)
  • Nordsjælland Børnekor, Egedal Kirke (1 - 3. klasse)