BYENS DAG 2021 lørdag 18. september kl. 11-14.30

Den helt store familiedag - en hyldest til fællesskabet i Humlebæk

Kom anden lørdag i september kl. 11-14.30 til den årlige familesjove, hygge, hoppe, lytte, smage og shoppedag. Vær sammen med de mere end 1.000 humlebækkere, der plejer at nyde lørdagen i og omkring Torpen Kapel.  Det er nu sjette gang, vi holder Byens Dag.  Selvom programmet ikke er fastlagt endnu, så ved vi allerede nu, at du kan glæde dig til hoppekirken, stribevis af koncerter i kapellet, loppemarked, børnesjov og masser af kaffe, kage og lækkerier i boderne. Vær med til at gøre den festlig.

Hvert år har ere end 1.000 besøgende en dejlig dag! Og der blev samlet rigtig mange penge ind til Humlebæk Kirkes Julehjælp, der hver jul tildeles familier i Humlebæk, som har brug for lidt økonomisk støtte til juleglæden.

Børn sidder og ser på tryllekunstnerUnderholdning for børnene

Hvert år har vi sørget for særlig underholdning for børnene. Hvad det bliver, varierer fra år til år. Nogle år har det været pony-rdining eller tryllekunst eller ballonsjov eller....

Hoppekirken ved Byens DagHoppekirken er et hit

Hoppekirken er nok det, børnene husker bedst fra år til år.  Med rutchebane fra kirketårnet og et kirker-ummet til at hoppe i.  Hundredevis af børn og rigtig mange forældre rutcher i løbet af Byens Dag. Hoppekirken er konstant overvåget af kvalificeret kirke-personale. Blæser det for meget, er vi desværre nødt til at holde hoppekirken lukket, men det er heldigvis ikke været nødvendigt endnu.

Stand med syltetøj på Byens DagGodbidder og røverkøb

I boden kan du sælge dine varer som erhvervs-drivende eller din hjemmelavede marmelade som privatperson. Organisationer, foreninger og klubber kan gøre god reklame for sig selv, hverve nye medlemmer og sælge produkter eller oplevelser for at samle penge ind til deres arbejde.

Fløjtenist i orkester, der optræder på Byens DagKoncerter hver time

Mens du lytter, kan du sidde og kigge på den lokale kunst, der er udstillet langs væggene i kapellet. Udenfor på pladsen kan du hygge dig i cafeen med kaffe og hjemmebag for næsten ingen penge! Overskuddet fra boden går også til julehjælpen. Koncert

Vil du have standplads på Byens Dag?

Stand med syltetøj på Byens DagDu kan bruge standen til at sælge popcorn, pileflet, æblehøsten, børnenes brugte legetøj. Er du erhvervsdrivende, så brug standen til at sælge varer, uddele smagsprøver og reklamere for din forretning. Sportsklubber kan afholde småkonkurrencer og finder nye medlemmer. Ja, der er mange muligheder.

Standarealerne er lige store og er alle placeret på græsset i alleen op til kapellet.  Standene tildeles efter først til mølle princippet.

• Prisen for en standplads er kr. 100,-
  • Ønsker du strøm på standen er merprisen kr. 200,-

Bestil og betal for stand her (når salget åbner)

Humlebæk Kirke står bag BYENS DAG

Vi vil gerne støtte fællesskabet i Humlebæk ved at være vært for denne dag. Det er i år sjette gang, og vi håber, det kan blive en fast tradition for mange, at være med til denne årlige sen-sommerbegivenhed. Kirken har nogle egnede faciliteter ved Torpen Kapel, som vi gerne vil benytte til dette gode formål.

Overskuddet fra arrangementet, dvs. fra udlejning af standpladser samt salget fra Kirke Cafeen går direkte til Julehjælpen i Humlebæk. Sidste år var bidraget til Julehjælpen rigtig flot. I år bliver det sikkert endnu større.

Har du spørgsmål, så ring på 49 19 06 15.

Velkommen på Byens Dag.