BYENS DAG 2019 lørdag 14. september kl. 11-14.30

Jeg vil bestille stand på Byens Dag 2019

Den helt store familiedag - en hyldest til fællesskabet i Humlebæk

Kom lørdag den 14. september kl. 11-14.30 til den årlige familesjove, hygge, hoppe, lytte, smage og shoppedag. Vær sammen med de mere end 1.000 humlebækkere, der plejer at nyde lørdagen i og omkring Torpen Kapel.  Det er nu sjete gang, vi holder Byens Dag.  Igen i år har vi en STOR nyhed til børnene. Vi afholder børnedyrskue, så tag dit kæledyr under armen og vis det frem. Alle der møder op med kæledyr får en is. Derudover vil det være muligt at købe sandwich. Du kan også prøve vores hoppekirke, en herlig aktivitet for små og lidt større. Vær med til at gøre den festlig. Se hvor festligt det var sidste år.

Godbidder og røverkøb

I boden kan du sælge dine varer som erhvervsdrivende eller din hjemmelavede marmelade som privatperson. Foreninger og organisationer kan gøre god reklame for sig selv og hverve nye medlemmer og sælge produkter eller oplevelser for at samle penge ind til deres arbejde.

Koncerter hver time

Mens du lytter, kan du sidde og kigge på den lokale kunst, der er udstillet langs væggene i kapellet. Udenfor på pladsen kan du hygge dig i cafeen med kaffe og hjemmebag for næsten ingen penge! Overskuddet fra boden går også til julehjælpen. Koncert

Trylleri

Igen i år kan børnene glæde sig til tryllekunstner Chano, der underholder med ballondyr og tryllerier.

Sidste år havde omkring 1.000 besøgende en dejlig dag! Og der blev samlet rigtig mange penge ind til Humlebæk Kirkes Julehjælp, der hver jul tildeles familier i Humlebæk, der har brug for lidt økonomisk støtte til juleglæden.

Hovedprogram for Byens Dag

kl. 11.00

Åbning. Helsingør pigegarde åbner Byens Dag 2019. De går fra stationen og op til kapellet

Pladsen

kl. 12.00

Råcreme lokalkoret med den fede lyd underholder

Kl.13.00

Børneorkesteret Harmonien spiller for fuld udblæsning, en kæmpe oplevelse

Kl.14.00

Sletten sangkor slutter dagens koncertrække

Kapellet

Kirke Cafeen holder åbent mellem kl. 11.05 og kl 14.00.  Husk! Pengene går ubeskåret til Julehjælpen i Humlebæk

Børnedyrskue, alle børn opfordres til at vise deres kæledyr frem

Candyfloss: Lidt for den søde tand

Trylleshow

Hoppekirke: En hoppeborg formet som en kirke lige til at springe i og rutsje i

Lotteri. Byens butikker og håndværkere donerer masser af flotte præmier. Salget af lodder til lotteriet starter, når Kirke Cafeen åbner

Pladsen

Vil du have standplads på Byens Dag?

Standarealerne er lige store og er alle placeret på græsset i alleen op til kapellet.  Standene tildeles efter først til mølle princippet.

• Prisen for en standplads er kr. 50,-
  • Ønsker du strøm på standen er merprisen kr. 150,-

Standen er først bestilt, når tilmeldingen er registreret, og indbetaling er modtaget på følgende bankkonto:

Bank: 3543
Konto: 0011259928

Humlebæk Kirke står bag BYENS DAG

Vi vil gerne støtte fællesskabet i Humlebæk ved at være vært for denne dag. Det er i år sjete gang, og vi håber, det kan blive en fast tradition for mange, at være med tuil denne årlige sensommerbegivenhed. Kirken har nogle egnede faciliteter ved Torpen Kapel, som vi gerne vil benytte til dette gode formål.

Overskuddet fra arrangementet, dvs. fra udlejning af standpladser samt salget fra Kirke Cafeen går direkte til Julehjælpen i Humlebæk. Sidste år var bidraget til Julehjælpen rigtig flot. I år bliver det sikkert endnu større.

Har du spørgsmål, så ring på 49 19 06 15.

Menighedsråd og præster ved Humlebæk Kirke

Ophavsret: