Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

BYENS DAG 2022 ved Torpen Kapel den 17. september kl. 11-15

Tak for i år. vi ses til Byens Dag om et år.

Tak for en fantastisk dag, hvor omkring 1.600 humlebækkere nød sensommersolen og de 65 boders mange fristelser. Hoppekirken var efterfølgende helt forpustet efter al det hopperi. Og tak til sponsorerne for de mange flotte præmier i lotteriet. Vi glæder os allerede til næste år, hvor Byens Dag kan fejre 10 års jubilæum.

Den helt store familiedag - en hyldest til fællesskabet i Humlebæk

Kom tredje lørdag i september kl. 11-15 til den årlige familesjove, hygge, hoppe, lytte, smage og shoppedag. Vær sammen med demere end 1.500 humlebækkere, der plejer at nyde lørdagen i og omkring Torpen Kapel.

Hoppekirken er naturligvis med

​Koncerter i kapellet hver time

Fløjtenist i orkester, der optræder på Byens DagI 2022 kunne du opleve fire koncerter:

11:15    Nordsjællands Ungdomskor

12:00    Råcreme

13:00    Fredensborg Musikskole

14:00    Fredensborg Byorkester

 

 

En gratis koncertoplevelse hver time er ikke noget, du kan opleve hver dag. Tag en kop kaffe eller en godbid fra boderne med dig ind og nyd tre meget forskellige musikalske oplevelser.

Nordsjællands Ungdomskor er et af vores egne kor her i provstiet. Du kender sikker mindst en af sangerne.  Læs mere om vores syv kor her!

Råcreme er hyppig gæst her i kapellet og ved Byens Dag.  Vi glæder os hvert år til at høre dem.

Fredensborg Musikskole var med for første gang, men det bliver uden tvivl ikke den sidste. Glæd dig til at høre deres begejstring.

Fredensborg Byorkester har flere gange åbnet Byens Dag med vellyd. I år var det dem, der sætter punktum for dagens koncertoplevelser.

Byens Dag Program

Der er ingen begivenheder.

Humlebæk Kirke står bag BYENS DAG

Vi vil gerne støtte fællesskabet i Humlebæk ved at være vært for denne dag, vi har afholdt hvert år siden 2013. Kirken har nogle egnede faciliteter ved Torpen Kapel, som vi gerne vil benytte til dette gode formål.

Overskuddet fra arrangementet, dvs. fra udlejning af standpladser, lotteriet samt salget fra Kirke Cafeen går direkte til Julehjælpen i Humlebæk. Sidste år var bidraget til Julehjælpen rigtig flot. I år bliver det sikkert endnu større.

Har du spørgsmål, så ring på 49 19 06 15.

Velkommen på Byens Dag.