BYENS DAG 2021 var et mylder af smil og god stemning

Den helt store familiedag - en hyldest til fællesskabet i Humlebæk

Tak for en fantastisk efterårsdag i og omkring Torpen Kapel, hvor vi nu for 8. gang afholdt Byens Dag. Tak til alle, der var med til at gøre den uforglemmelig. Som deltagere, som udstillere, som optrædende. Og tak til de mange foreninger, erhvervsdrivende og andre, der bidrog med gaver til lotteriet. Endelig en stor tak til medarbejdere og frivillige, der sikrede en velfungerende dag... også bag kulisserne.

Vi glæder os allerede til Byens Dag 2022.

Maange Tak

Tak til alle, der har bidraget med beløb og lodtrækningsgaver til Byens Dag:

Annette Kold, Birgit Rågård, Blå kors, Bolettes Gæstebud, Brødsnedkeren, By Lilla, Centergrillen, Costa Pizza, Cykeleksperten, Frisør Vangedal, Gl. Humlebæk Kro, Hegelund ure og smykker, Home, House of inspiration, Humlebæk Apotek, Humlebæk Sport, Humlepubben, Irma, Juicy Bagel, Kayser, Kis Bonde, La Strada, Life n’Living, Linds Kaffebar, Lone Fenger, Matas, Restaurant Bellona, Restaurant Sletten, Rie Vrontos, Rodes, Sidney Nivå, Slagter Lundgård, Specialiteten, Strandvejens Optik, SuperBrugsen, Torpenvejens Cykler, Ærenlund frugt og grønt, Årstidender Gårdbutik.

Al omsætning fra lotteriet, fra udlejningen af stande samt køb i kirkens kaffebar og kirkehonning på kirkegårdens stand går ubeskåret til Humlebæk Kirkes Julehjælp.

Humlebæk Kirke står bag BYENS DAG

Vi vil gerne støtte fællesskabet i Humlebæk ved at være vært for denne dag, vi har afholdt hvert år siden 2014. Kirken har nogle egnede faciliteter ved Torpen Kapel, som vi gerne vil benytte til dette gode formål.

Overskuddet fra arrangementet, dvs. fra udlejning af standpladser, lotteriet samt salget fra Kirke Cafeen går direkte til Julehjælpen i Humlebæk. Sidste år var bidraget til Julehjælpen rigtig flot. I år bliver det sikkert endnu større.

Har du spørgsmål, så ring på 49 19 06 15.

Velkommen på Byens Dag.