Konfirmanddagen 19. april

Konfirmanddagen bliver den store workshop- og oplevelsesdag, hvor konfirmanderne vil arbejde med forskellige sider af kunst, kirke og kultur. med kreativ og og kyndig støtte undervejs. Dagen tilbyder fire workshops, som du kan tilmelde dig.

Tilmeld dig 2 af arrangementerne. Et som førstevalg og et som andetvalg. Læs om de fire spændende workshops nedenfor og tilmeld dig.

Formularerne åbner for tilmeldinger den 28. marts kl. 00.00.01.

Workshop 1: Blikket på verden

Vi skal beskæftige os med kunstens mærkelige blik på verdenen. Ved at opleve udvalgte kunstværker sammen skal vi forsøge at komme nærmere spørgsmålet om, hvad det vil sige at være et moderne, (ungt) menneske. I mødet med kunsten og udvalgte tekststykker skal vi tale om forskellige måder at være-i-verden på; ikke højtflyvende men jordnært og sikkert.

Kodeordene er, at vi skal kigge, tegne, lytte og tale.

Alle vil hver især lave deres egen 'kunstbog’, som vil bestå af tanke-skriblerier, tegninger og brudstykker af tekst. Kunstbogen skal udstilles ved gudstjenesten 1. maj kl. 14.00, hvor I skal fortælle om jeres arbejde.

• Hvor/hvornår: Tirsdag 19. april kl. 9-15 på Louisiana
  • Sammen med: Daniel Nørløv samt præsterne noget af dagen
  • Medbring: Madpakke til frokost og drikkevarer. Samt overtøj, så vi kan være ude.

Fernisering: Alle konfirmander deltager i gudstjenesten 1. maj kl. 14.00 i Humlebæk Kirke

Workshop 2: Opstandelse

Kom og vær med til ler workshoppen i Humlebæk kirke. Vi har en hel dag til at lave spændende og flotte skulpturer i ler, over emnet opstandelse.

Alle værker bliver brændt, så de er klar til en flot udstilling ved gudstjenesten d. 1. maj kl. 14.00, hvor I skal fortælle om jeres lerskulpturer.

• Hvor/hvornår: Tirsdag 19. april kl. 9-15 i Sogngården, Gl. Torpenvej 26
  • Sammen med: Nana Andersen samt præsterne noget af dagen
  • Frivillige: Connie og Lone
  • Medbring: Madpakke til frokost og drikkevarer

Workshop 4: HÅB

Intet liv uden død og ingen død uden liv

Kom og vær med til at designe fremtiden gravminde (gravsten) til Humlebæk Kirkegård. I skal i denne workshop lave skitser til et gravminde, der skal stå på Humlebæk Kirkegård. Gravmindet skal bringe håb og give nyt livsmod til fremtidens efterladte. Kvindesmeden tager jeres skitser med hjem og fremstiller gravmindet i jern. De færdige gravminder vil blive udstillet til gudstjenesten 1. maj kl. 14.00 i Humlebæk Kirke, hvor I skal fortælle om jeres arbejde.

• Hvor/hvornår: Tirsdag 19. april kl. 9-15 i Humlebæk Kirke
  • Sammen med: Kvindesmeden fra Christiania samt præsterne noget af dagen