Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

9-dages tur til Israel, 12 - 20. april 2023

Begge præster er med på turen og Søren Holst er med som guide... 

Tag med på denne spændende og indholdsrige rejse til Israel, hvor vi skal opleve og besøge de steder, som man bør se i Det hellige land. Det er altid en stor oplevelse at komme til Israel, som spænder vidt fra bibelske steder til et moderne vestligt samfund.

Vi begynder i Betlehem og Jerusalem, hvor vi skal besøge mange af de steder, som knytter sig til fortællinger i Det gamle og Det nye Testamente. Vi skal bo i Bethlehem og besøge Jesu fødested. Vi skal besøge det Døde Hav, Masada og naturparken Ein Gedi . Turen går også til det nordlige Israel, hvor vi skal bo ved Genesaret Sø, som er Jesu hjemegn. Vi besøger steder rundt om søen, Kapernaum og Saligprisningers Bjerg. En dag skal vi til Nazareth, som er en levende arabisk by. Her skal vi skal besøge det sted, hvor Maria fik besøg af englen Gabriel. Sognerejsen afsluttes i Jerusalem, hvor vi blandt andet skal opleve tempelpladsen og se grædemuren mv.

Der er meget at se, og der bliver også tid til at gå rundt i Jerusalem på egen hånd.

Pris for sognerejsen 18.725 kr. pr. person i delt dobbeltværelse + 4.500 kr. ekstra for enkeltværelse.

Forplejning på sognerejsen er halvpension og frokost i Nazareth Village.

Tilmelding til sognerejsen sker via tilmeldingsmodulet nedenfor frem til 1. februar 2023.

 

Som optakt til rejsen afholdes 2 foredragsaftener. Se kalenderen nedenfor.

Søren Holst vores foredragsholder og rejseguide

Søren Holst er foredragsholder, oversætter og lektor ved Afdeling for Bibelsk Eksegese på Københavns Universitet samt kursusleder hos Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter ... og på Humlebæk Kirkes rejse til april.