Samtykkeerklæring for modtagelse af nyheder fra Humlebæk Kirke

Ved at afkrydse denne erklæring giver jeg Humlebæk Kirke lov til at sende mig e-mails eller kontakte mig telefonisk i forbindelse med de temaer, som nyhedsbrevet omhandler.

Jeg kan trække samtykket tilbage når som helst ved at klikke ”Unsubscribe” linket på de tilsendte nyheds e-mails.

Følgende oplysninger registreres:

• Navn
  • Telefon nummer
  • Nyhedsbrevet, der abonneres på
  • I hvilket omfang nyhedsbreve åbnes, og link klikkes

Opbevaring af personlige oplysninger

Oplysningerne opsamles og opbevares i vores it-system ChurchDesk, der er Danmarks mest udbredte hjemmeside- og intranetløsning inden for Folkekirken.  Personoplysninger knyttet til nyhedsbrevet opbevares i systemet, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet, eller indtil nyhedsbrevet nedlægges. Dine persondata overdrages IKKE til tredjepart.

Hvis du framelder dig nyhedsbrevet, slettes din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af det konkrete nyhedsbrev. Du kan godt fortsat være registreret i vores systemer, hvis du også har tilmeldt dig på anden måde fx som modtager af andre nyhedsbreve.

Rettelse af kontaktoplysninger

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre dem ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen med de nye informationer, eller ved at kontakte os på mjo@km.dk.

Udgiver af nyhedsbrevet

• Humlebæk Kirke
  • Gammel Torpenvej 26
  • 3050 Humæebæk
  • E-mail: mjo@km.dk

Læs Humlebæk Kirkes privatlivspolitik.

Seneste opdatering 2021-04-06