Ingen skal gå glip af julens glade budskab i Humlebæk. Og covid-19 skal ikke tage den glæde fra os. Men vi er nødt til at tilpasse os situationen, som den er, denne vinter. Derfor har vi sammensat en lang række gudstjenester fordelt over advent og juletid, så flest muligt kan komme i kirken eller kapellet trods pladsbegrænsninger.

Gudstjenesterne adventssøndage samt den 23. og 24. kræver billet

Nogle gudstjenester er uden sang fra menigheden. Andre er med. Lader vi alene koret synge, må vi være 100 personer i kirken. Med sang fra bænkene er grænsen 50. Derfor er nogle af gudstjenesterne med salmesang fra bænkerækkerne, mens andre er uden.

Derudover er du nød til at tilmelde dig og medbringe din billet. På den måde kan vi styre antallet og undgå, at nogen går forgæves.

KLIK og bestil din billet her!

Nyd korskolens julesange hver dag frem til jul

I år kan vi ikke samles omkring korskolens julekoncerter og julesang, som vi plejer. Derfor har Spirekoret, Børnekorene, Juniorkoret og Ungdomskoret fra Nordsjællands Korskole produceret en julekalender sammen med Fredensborg Slotskirkes Pigekor. Du kender med garanti nogle af dem, der synger.

Glæd jer til en fantastisk julekalender fuld af glæde og sang! Bag hver låge synger ét af de dygtige kor deres favoritjulesang. Åben en ny låge hver dag frem til Jul.

Find dagens låge her!

Julekalenderen