Begivenheden har allerede fundet sted.

Te hos Torpen om Kunstens rolle i kirken

Lørdag d. 18. september 2021, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Torpen Kapel, Nederste Torpenvej 3B, 3050 Humlebæk
Anette H. Flensburg og begge præster

Kunstens rolle i kirken – hvad sker der i mødet mellem kunst og kirke?

(Indgår i programmet for Byens Dag)

Anette H. Flensburg (f. 1961) bliver ofte sammenlignet med den danske kunstner Vilhelm Hammershøi (1864-1916).

Anette H. Flensburg er optaget af rum i sit kunstneriske virke og skildrer ligesom Hammershøi lysets liv i et mennesketomt rum. Anette H. Flensburg har bl.a. udstillet på kunsthaller og museer som Trapholt, Kunstmuseum Brandts, La maison du Danemark i Paris og Bergen Kunsthal mv., og hun har udsmykket Højesteret, Borups Højskole og kirkerum. Vi mødes til en samtale med Anette Flensburg  om Kunstens rolle i kirken.

Anette H. Flensburg udstiller på Nivaagaards Malerisamling ultimo juni – september 2021 og i Montanasalen i Kunstforeningen GL. Strand fra juni – April 2022.