Kirketur 24. september til Maribo Domkirke, Søllested Gods og Dodekalitten ved Kragenæs

Fredag d. 24. september 2021, Kl. 08:00 til kl. 18:00
humlebæk station øst
Begge præster
250 kr. inkl. frokost (betales ved tilmeldingen)

24. september tager vi på kirketur. Vi skal besøge Maribo Domkirke, der er grundlagt i 1400-tallet som kloster og senere blev til domkirken. Vi skal efter frokost besøge Dodekalitten, som ligger på en Lollandsk mark med udsigt over vandet. Dodekalitten stammer fra græsk og betyder ”tolvsten”, og fortæller om de 12 stenstøtter, hver 7-9 m. høje, som står i en cirkel. Der er indbygget et 12 kanal lydanlæg under stenene, som sender elektronisk musik ind i cirklen af sten i døgnets lyse timer året rundt. Vi spiser frokost på det smukke Søllestedgård Gods.

Programmet er:

kl. 8.00 Afgang fra Humlebæk St. Øst med Jyttes Bus. Undervejs stopper vi og får kaffe/te og brød.

Kl. 10.30 Maribo Domkirke,

kl. 12.00 Frokost

kl. 14.00 Dodekalitten

kl. ca. 18 Hjemkomst til Humlebæk

Tilmelding og betaling:

Fra mandag 23. august nedenfor eller på humlebaekkirke.dk/tur

Alternativt kan tilmelding fra samme dag ske på kirkekontoret, Gl. Torpenvej 26.

Pris pr. person inklusive frokost (2 stk. luksus smørrebrød) og drikkevarer en øl/et glas vin/ vand 250 kr. som betales ved tilmeldingen. (Menighedsrådet betaler for transporten)