Høstgudstjeneste i Humlebæk Kirke med efterfølgende høstauktion

Sognepræst Mona Høgh og Hans-Henrik Ross

16.s.e. trin. HØSTGUDSTJENESTE med Ungdomskoret og auktion

Luk. 7,11-17/ Opvækkelsen af enkens søn i Nain

Høstgudstjeneste er en festgudstjeneste, hvor vi markerer høsttiden. Kirken vil være pyntet med høstens frugt og grønt, og vi synger kendte høst- og sensommersalmer. I år opfordrer vi alle til at medbringe og donere et udvalg af høsten fra jeres haver - frugt, blomster og grøntsager, marmelade, honning eller brød. Efter gudstjenesten afholder vi auktion over jeres høstdonation, og overskuddet går til kirkens julehjælp. Vi takker på forhånd for alle jeres bidrag.

Nordsjællands Ungdomskors klare stemmer fylder kirken denne dag. Ungdomskoret, der er "vores" kor af dygtige unge sangere gør høstgudstjenesten endnu festligere.

Spirekorene, børnekorene, juniorkoret og ungdomskoret er alle "vores" kor. Læs mere om Nordsjællands Korskole her.