Oplev pigekorets lyn turné 8 steder søndag 25. oktober

Søndag d. 25. oktober 2020, Kl. 09:45 til kl. 19:45
Fredensborg Slotskirkes Pigekor
Gratis (undtagen på Lousiana)

Helt unik udendørs lynturné i Nordsjælland - Søndag den 25. oktober 2020

I Fredensborg Slotskirkes Pigekor giver man ikke så let op! Nu venter en Corona-venlig lynturné forude, og den bliver – hvis vejrguderne ellers vil det, og regeringen ikke indfører skrappere forsamlingsforbud – gennemført søndag, den 25. oktober. Som noget helt unikt har Pigekoret fået lov at optræde - UDENFOR – på 8 forskellige smukke steder i Nordsjælland – for nu VIL Pigekoret altså møde sit publikum og have noget at se frem til.

Ved alle ”Løvfaldskoncerter” vil Fredensborg Slotskirkes Pigekor vil synge smukke efterårssange og de bedste fra deres repertoire, som kommer til at variere over rutens 10 timer og 8 destinationer. Korets á capella-optræden varer ca. 15 minutter. Alle koncerter er gratis (dog ikke på Louisiana Museum of Art, hvor der er normal entré).

Helsingør Turistfart bringer pigerne rundt fra sted til sted, begyndende søndag morgen foran slottet i Fredensborg og afsluttende med en koncert i mørket i Hillerød på Frederiksborg Slot.

PROGRAM FOR LØVFALDSKONCERTERNE*):

09:45   FREDENSBORG SLOT – Midt foran slottet

11:15   NATURRUM TISVILDELEJE – Den store P-plads, nede bagerst ved de sorte bygninger

12:45   RUDOLF TEGNERS MUSEUM – Statueparken – oppe til højre

13:45   ESRUM KLOSTER

15:15   LOUISIANA – Parken, Øvre plæne

16:15   KAREN BLIXEN MUSEUM – Nede i haven ved Karen Blixens grav

17:45   KULTURVÆRFTET HELSINGØR – (Foran spisehuset, ud mod vandspejlet)

19:30   FREDERIKSBORG SLOT – Indergården (Mørkekoncert)

*) Ved stormvejr og dagsregn aflyses turen.

VEJEN TIL AT VÆRE MED I PIGEKORET

Mange af sangerne i Fredensborg Slotskirkes Pigekor gennem tiden har startet deres sangrejse i Nordsjællands Korskoles børnekor, juniorkor eller ungdomskor. Humlebæk Sogn er blandt de 5 sogne, der har skabt dette korsamarbejde på tværs af Fredensborg Provsti. Du vil uden tvivl kunne genkende lokale ansigter blandt pigerne ved denne usædvanlige koncertrække.

Læs mere om Nordsjællands Korskole her.

YDERLIGERE INFORMATION OM KOR OG LØVFALDSKONCERTERNE

Producent/Presse: Jane Dalsgaard, 2843 6502, pr-fredensborgkor@hotmail.com