Valg til Humlebæk Sogns menighedsråd

Dato Tirsdag d. 15. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Menighedsrådet, kandidater og menigheden

Vælg dit nye menighedsråd tirsdag 15. september kl. 19 på biblioteket

Tirsdag den 15. september afholdes over hele landet valg til det lokale menighedsråd. Det gør vi således også i Humlebæk Sogn.

• Tirsdag 15. september kl. 19.00-21.00
  • Humlebæk Bibliotek, Humlebæk Center 40, 3050 Humlebæk

Valget foregår ved en valgforsamling

Det vil i korthed sige, at alle folkekirkemedlemmer, der gerne vil afgive en stemme på de personer, de ønsker skal udgøre Humlebæk Sogns ledelse de næste 4 år, gør det ved valgsforsamlingen den 15. september.

Præsentation af kandidaterne

Måske ved du ikke, hvem du skal stemme på? Derfor vil alle de opstillede kandidater være til stede, hvor de hver især kort kan fortælle, hvem de er, og hvad de står for.

Overvejer du selv at stille op?

Der er allerede en del kandidater at vælge imellem, dels fra det nuværende menighedsråd. Dels andre fra Humlebæk, som gerne vil stille op. Hvis du også gerne vil bidrage til kirkens vigtige arbejde i menighedsrådet, så kan du nå det endnu. Du kan fortælle os det på selve valgforsamlingsmødet, men også gerne inden.

Kender det nye råd, inden vi skilles

På valgforsamlingen tælles stemmerne op med det samme. Inden mødet er slut, har vi listen med medlemmerne af det kommende menighedsråd og listen med dem, der er valgt som stedfortrædere. Dermed er det nye menighedsråd valgt med mindre, der er indsigelser inden en bestemt tidsfrist.

Læs mere om valget og menighedsrådets opgaver og ansvar her!

Ophavsret: