Højskoleformiddag med forfatter Lotte Kirkeby

Sognegården: Gammel Torpenvej 26, 3050 Humlebæk, Danmark
Lotte Kirkeby
Gratis

Vi får besøg af forfatteren Lotte Kirkeby, som vil fortælle om arbejdet med sin bog ”De Nærmeste”.

ONSDAG DEN 6. NOVEMBER

Sorgen efter tabet af forældre, kærligheden som døde og børn som bliver store og om ikke længe er på vej væk er temaet for Lotte Kirkebys anmelderroste og første roman ”De Nærmeste”.

”De Nærmeste” er en fortælling om at stå midt i livet, om at se sine forældre blive gamle og sine børn vokse til og om at være den, der står alene tilbage. Romanen følger tre søskende, der mødes i deres barndomshjem efter deres forældres død. De skal opløse hjemmet og dele sorgen over deres tab. Men de nære familieforhold viser sig at være alt andet end enkle, og Eva, Christian og fortælleren Anna tvinges til at konfrontere spændingerne, de fastlåste roller og familiehemmelighederne.

Ophavsret: