Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fyraftensmøde om kursusforløbet Teologi for Voksne

Dato
Fredag d. 12. maj 2023, Kl. 16:30 til kl. 19:00
Sted
Glostrup Sognegård, Østervej 8, 2600 Glostrup
Medvirkende
Helsingør Stift, herunder Biskop Peter Birch

Fyraftensmøde om det kommende treårige kursusforløb i højskoleformat med første holdstart i september. Kursusforløbet er for kirkegængere, menighedsrådsmedlemmer, kirkens medarbejdere, frivillige, og andre med interesse for kirkens historie og samtid.   

Kom og hør mere, når Helsingør Stifts nye satsning ’Teologi for voksne” skydes i gang til fyraftensmøde i Glostrup Sognegård d. 12. maj kl. 16.30-18.30. Her får du en smagsprøve på kurset, når biskop Peter Birch, lektor Søren Holst og provst Marianne Telling fortæller om kursets indhold, mål og praktik. Det er uforpligtende at møde op og kræver ikke tilmelding. 

Hvad er Teologi for voksne? 

Teologi for voksne er et 3-årigt kursus i højskoleformat med første holdstart i september. Kursets under-visere, der er præster og universitetsteologer, tager deltagerne gennem kristendommens historie fra dens oprindelse og spredning i de første århundreder, og helt frem til vores tid.  

Praktik: Fyraftensmødet afholdes d. 12. maj 16.30-18.30 i Glostrup Sognegård, Østervej 8, Glostrup. Kontakt: Kursusleder Marianne Telling MT@km.dk

Hent informationsblad om forløbet her.