Begivenheden har allerede fundet sted.

​Syng & Stem Ungdomsgudstjeneste 29. marts kl. 18.30

Onsdag d. 29. marts 2023, Kl. 18:30 til kl. 19:30
Humlebæk Kirke, Humlebæk Strandvej 21A, 3050 Humlebæk
Hans-Henrik og Mona

Syng & Stem Ungdomsgudstjeneste med Vox Absona

Konfirmanderne inviterer alle unge og deres forældre til gudstjeneste, som de har tilrettelagt i samarbejde med præsterne. Ungdomsgudstjenesten har overskriften syng og stem.

Og hvorfor det navn på en gudstjeneste?

Kender du det, at du egentlig synes, at du er meget god til at synge - især, når du står under bruseren. Men når du kommer i kirken, så har du svært ved lige at ramme tonen? Eller du kender måske ikke melodien eller teksten? Eller du synes, at det er lidt gammeldags? Til denne gudstjeneste bliver du mere fortrolig med et udvalg af salmer, når vores konfirmander synger sammen med koret Vox Absona. Vox Absona er et ambitiøst klassisk kammerkor med gode traditioner, et bredt repertoire og 20 dygtige sangere.

Som et led i gudstjenesten skal konfirmanderne stemme om hvilke salmer, der skal være en del af gudstjenesten den dag, de skal konfirmeres.