Israel i nutiden - Foredrag med rejseleder Søren Holst

Humlebæk Sognegård, Gammel Torpenvej 26, 3050 Humlebæk
Rejseleder Søren Holst

Israel i nutiden

I gamle dage var Jerusalem verdens centrum i symbolsk forstand. I dag er det brændpunkt for særdeles håndgribelige forhåbninger og konflikter. Den anden aften skal gå med at ridse det 20. og 21. århundredes begivenheder op: Hvad er baggrunden for de befolkningsgruppers liv, som vi lander midt i?

Foredraget er optakt til vores sognerejse til Israel. Søren Holst er ph.d. og tidligere lektor på Københavns Universitet. Han er kursusleder ved Folkekirkens Uddannelses- og videnscenter. Han er hjælpepræst ved Hellig Kors Kirke på Nørrebro og en flittig foredragsholder. Vi er så heldige, at Søren tager med os til Israel, hvor han vil guide os igennem en eventyrlig rejse

Dette er det andet foredrag som optakt til sogneturen til Israel. Deltag endelig, selvom du ikke tager med på menighedsturen til Israel.