Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Stillegudstjeneste med Janne Mark

Dato
Torsdag d. 23. februar 2023, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted
humlebæk kirke, Humlebæk Strandvej 21A, 3050 Humlebæk
Medvirkende
Begge præster og Janne Mark

Hvad er en stillegudstjeneste?

En stillegudstjeneste er ikke fuldstændig stille, men tilbyder stille stunder undervejs i gudstjenesten vekslende med musik, salmer, læsning og bøn. Stilhed har vi brug for i vores travle hverdag. Stilhed til ro, til tro, til fordybelse og eftertanke over livet. Stillegudstjenesten giver rum til sorg, tab, taknemmelighed, nyt livsmod og nyt håb.

Hvem skaber stemningen?

Ved stillegudstjenester i foråret 2023 medvirker præsterne og Janne Mark.

Janne Mark har med sine tre album 'Salmer fra broen', 'Pilgrim' og 'Kontinent' stadfæstet sig som en af de væsentligste salmedigtere og fællessangs-komponister i sin tid, et arbejde som senest er anerkendt med tildelingen af Kirkeminister Mette Madsens Hæderslegat for kirkelige skabende og udøvende kunstnere, 2022.

Hun er bidragsyder til Højskolesangbogen 19. udg. (2020) || Højskolesangbogen for børn (2018) || Kirkesangbogen (2017) || 100 salmer (2016) og er tildelt flere Danish Music Award Jazz nomineringer.

"Jeg er optaget af den grænseløshed, som melodier repræsenterer. Melodier, når de synges af flere i fællessang, overskrider grænser og skel, og finder selv deres veje ud som floder af lys." - Sangeren, salmedigteren og komponisten Janne Mark om hendes erfaring med hvordan salmer, melodier og musik kan forene mennesker i sangen på tværs af kulturer og livsforhold.