Begivenheden har allerede fundet sted.

Syng & Stem, Ungdomsgudstjeneste

Torsdag d. 10. november 2022, kl. 18:00
Humlebæk Strandvej, Humlebæk Strandvej 21A, 3050 Humlebæk
Begge præster, konfirmander og Vox Absona
Gratis

Syng & Stem, Ungdomsguds tjeneste torsdag den 10. november kl. 18 i Humlebæk Kirke

Kender du det, at du egentlig synes, at du er meget godt til at synge - især, når du står under bruseren. Men når du kommer i kirken, så har du svært ved lige at ramme tonen? Eller du kender måske ikke melodien eller tekste? Eller du synes, at det er lidt gammeldags? Til denne gudstjeneste bliver du mere fortrolig med et udvalg af salmer, når vores konfirmander synger sammen med koret Vox Absona. Vox Absona er et ambitiøst klassisk kammerkor med gode traditioner, et bredt repertoire og 20 dygtige sangere. Koret holder til i Flintholm Kirke og dirigeres af kirkens organist Louise Skonberg.

Som et led i gudstjenesten skal konfirmanderne stemme om hvilke salmer, der skal være en del af gudstjenesten den dag, de skal konfirmeres.