Byens Dag ved Torpen Kapel lørdag 17. september

Lørdag d. 17. september 2022, Kl. 11:00 til kl. 14:30
Torpen Kapel, Nederste Torpenvej 3B, 3050 Humlebæk
Hele Humlebæk

Snart er det atter tid til snobrød, hoppekirke, loppekøb, nyt legetøj eller ny sommerkjole, pileflet, sang, koncerter, lotteri, pandekager, chill i græsset og hyggesnak over en kop kaffe med kage.

Lørdag den 17. september mellem kl. 11. og 14.30 er Humlebæk Kirke for 9. gang arrangør og vært for en fælles dag med smil og glæde i og omkring Torpen Kapel.

Snart åbnes for bestilling af stadepladser på alleen op til kapellet, hvor du kan sælge loppeting, fortælle om din klub eller forening, eller hvor du sælge din hjemmelavede marmelade. Eller....

Pengene fra salget af stande, fra lotteriet og fra kirkens egen kagebod går til årets julehjælp, som præsterne hvert år donerer til lokale, der har brug for lidt økonomisk støtte primært omkring julen.

Sidste år slog vi deltager rekorden med ca. 1.500 deltagere. Tænk, hvis vi bliver endnu flere i år. Det ville være fantastisk.