Begivenheden har allerede fundet sted.

Foredrag: Stenen på graven. Minde og kulturarv

Mandag d. 28. februar 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Humlebæk Sognegård, Gammel Torpenvej 26, 3050 Humlebæk
Sten og billedhugger Filip Møller Horsens

Stenen på graven

Sten og billedhugger Filip Møller Horsens

Fillip Møller er en passioneret sten- og billedhugger, som lever og ånder for det gode og veludførte håndværk. Kom og hør ham fortælle om sit liv og virke.

Lad dig blive ført rundt i symbolikken og typografiens verden og se, hvordan Filip i sit arbejde forener kunst og personlige minder til enestående skulpturer og mindesten. Kom med på en interessant og uforglemmelig ”tur ud på kirkegården”– en tur på kirkegården bliver aldrig mere det samme efter en stund med Filip. ”Jeg åbner øjnene for det, vi ser og ikke mindst det, vi ikke umiddelbart ser”.

Bliv guidet rundt af en mand med stor empati og respekt for de pårørendes ønske om et minde for deres kære og få et nyt syn på grav- og mindesten og kirkegårdskultur. Desuden er Filip Møller manden, der udtænkte konceptet Genbrugsgravsten.

Foredraget er det fjerde og sidste i en række af fire om kirkegård, kirkegårdskultur og kunst, som Humlebæk Kirke arrangerer, fordi kirkegården og des rolle i samfundet er under spændende udvikling. Kirkegårdene i Humlebæk er i fuld gang, og vi vil gerne sætte fokus på og lære mere om denne udvikling.