Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Cohen i Kapellet

Torsdag d. 20. januar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Torpen Kapel, Nederste Torpenvej 3B, 3050 Humlebæk
Karsten Holm & Cohen Trioen

COHEN-ARRANGEMENTET 20, JAN. UDSKYDES, IDET BASSISTEN ER BLEVET SYG.

Alle med billet er blevet orienteret via e-mail.

POETISK KONCERTFORTÆLLING OM LEONARD COHEN MED KARSTEN HOLM & COHEN-TRIOEN TORSDAG DEN 20. JANUAR 2022 KL. 19 I TORPEN KAPEL

Oplev en koncert med sange af Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Cohen Trioen, som består af: Martin Blom: akustisk guitar, el-guitar og kor, Bjørn Petersen: kontrabas, elbas, og kor, Knud Erik Steengaard: violin, bratsch, og kor og Karsten Holm: sang og guitar. Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Leonard Cohens sange betyder utrolig meget for mange mennesker.

Leonard Cohen, der døde i efteråret 2016, er en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur. Mesterværker som ”Halleluja”, ”Bird On A Wire”, ”So Long Marianne”, ”Everybody Knows”, “Suzanne” og ”I’m Your Man” er fortolket af utallige kunstnere gennem tiden. De er naturligvis med i ”Cohen i kirken” sammen med en række andre store Cohen-sange.

HUSK MUNDBIND OG BILLET