Begivenheden har allerede fundet sted.

Cohen i Kapellet (ny dato)

Torsdag d. 28. april 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Torpen Kapel, Nederste Torpenvej 3B, 3050 Humlebæk
Karsten Holm & Cohen Trioen

Ny dato for Cohen arrangementet! 28. april kl. 19 i Torpen Kapel

Alle, der har billet fra det tidligere aflyste arrangement, har fortsat billet. Og nu til en ekstra god nyhed. Nu må vi være mange flere samlet, hvilket betyder, at mange flere kan få en billet. Derfor tilmeld dig, mens tid er.

POETISK KONCERTFORTÆLLING OM LEONARD COHEN MED KARSTEN HOLM & COHEN-TRIOEN TORSDAG DEN 20. JANUAR 2022 KL. 19 I TORPEN KAPEL

Oplev en koncert med sange af Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Cohen Trioen, som består af: Martin Blom: akustisk guitar, el-guitar og kor, Bjørn Petersen: kontrabas, elbas, og kor, Knud Erik Steengaard: violin, bratsch, og kor og Karsten Holm: sang og guitar. Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Leonard Cohens sange betyder utrolig meget for mange mennesker.

Leonard Cohen, der døde i efteråret 2016, er en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur. Mesterværker som ”Halleluja”, ”Bird On A Wire”, ”So Long Marianne”, ”Everybody Knows”, “Suzanne” og ”I’m Your Man” er fortolket af utallige kunstnere gennem tiden. De er naturligvis med i ”Cohen i kirken” sammen med en række andre store Cohen-sange.

HUSK BILLET