Julehjælpen igen i år

Udgivet tir d. 18. okt 2022, kl. 18:07
Menighedsråd

Igen i år vil det være muligt at søge om julehjælp fra Humlebæk Kirke, hvis du har bopælsadresse i sognet.

Vi skal have en skriftlig ansøgning enten pr mail eller brev med navn, adresse og telefonnummer. Du skal begrunde din ansøgning om julehjælp.

Ansøgninger pr mail sendes til præsterne Mona Høgh moih@km.dk og Hans-Henrik Ross hr@km.dk Ansøgninger pr. brev sendes eller afleveres til kirkekontoret Gl. Torpenvej 26, Humlebæk.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 5. december 2022.

Alle ansøgere vil blive kontaktet telefonisk med oplysning om tid og sted for afhentning af julehjælpen.

Hvis du har lyst til at give et bidrag til julehjælpen, kan du indbetale via mobilepay på nummer 96849. Husk at mærke beløbet JULEHJÆLP