Tak til donatorerne til Byens Dags lotteri

Udgivet man d. 26. sep 2022, kl. 16:06
Menighedsråd

Der var fuld gang i lotteriet på Byens Dag forleden, og præmierne var flotte... rigtig flotte. Derfor 1.000 tak til alle de erhvervsdrivende såvel som private, der donerede præmierne. Salget af lodder går derfor ubeskåret sammen med indtægterne fra standsalget og salget fra Kirke Cafeen direkte til Humlebæk Kirkes Julehjælp.

Tak til

Årstiderne Krogerup, Bodum, Gl. Humlebæk Kro, Bolettes Gæstebud, La Strada Pizzaria, House of Inspiration, Kayser, Linds Kaffebar, Slagter Lundgård, Ærenlund frugt & grønt, Strandvejens Optik, Specialiteten Ost, Brødsnedkeren, Din tandlæge Ida Tesdorpfsvej, Costa Pizza, Cocohagen, Restaurant Sletten, Sletten fiskehus, Coster Copenhagen, Frank Nielsen Kromosegård, Birgit Raagaard, Lone Fenger, Rie Vrontos, Nybo Planteskole, SB Fredensborg, Blå Kors, Mehmet Cykelskrædder, Juicy Bagel, By Lilla, Frisør Vangedal, Humlepubben, Humlebæk Sport, Matas, Bellona, SuperBrugsen Humlebæk, Humlebæk Apotek, Irma Humlebæk, Home.