Så åbner vi for tilmelding til hele syv børne og ungdomskor!

Udgivet ons d. 15. jun 2022, kl. 16:31
Menighedsråd

Fantastiske koroplevelser for børn og unge i Nordsjællands Korskole

Alle syv sogne i Fredensborg Provsti tilbyder børn i Nordsjælland fra 5 år og op den allerbedste sangundervisning. Vi ønsker at give børnene mulighed for at lære at udtrykke sig gennem stemmen og få en masse gode oplevelser sammen med andre børn.

Nordsjællands Korskole har i øjeblikket ca. 150 børn og unge, som hver uge fra august til juni måned mødes til korsang. Alle kor har årligt flere koncerter, og vores erfarne korledere skaber et rytmisk, vokalmæssigt og musikalsk samvær med klassisk og moderne repertoire.

Vi lægger vægt på at skabe dygtige kor, men også at finde og motivere sangtalenterne, ligesom vi har stor fokus på at bygge bro mellem de forskellige kor, så det ikke bliver svært at rykke op til næste alderstrin.

Hele syv kor at vælge imellem. Det ene her i Humlebæk.

Korundervisningen for de syv kor er fordelt på alle sognene i provstiet. Her i Humlebæk har vi glæden at kunne byde spirerne velkommen til undervisning i Torpen Kapel.

• Nordsjællands Spirekor, Humlebæk (5 år til 0. klasse)
  • Nordsjællands Spirekor, Rungsted (5 år til 0. klasse)
  • Nordsjælland Børnekor, Asminderød (1 - 3. klasse)
  • Nordsjælland Børnekor, Egedal Kirke (1 - 3. klasse)