Babyrytmik og salmesang i Sognegården

Alle småbørn og deres forældre er velkomne til Humlebæk Kirke "Babyrytmik og samlesang," der i perioden 31. august til og med 14. december (undtagen uge 42) foregår kl. 11-12 i Humlebæk Sognegård, Gl. Torpenvej 26.

Vi synger både børnesange og salmer, og veksler mellem det stille, inderlige, og det sjove, udadvendte. Desuden mellem det stillesiddende og bevægelse og dans. Søskendebørn er velkomne til at komme med.

Anne Sophie von Westen via SMS på 28 92 13 11.

Sæsonbetaling ved tilmelding kr. 200,-

Anne Sophie von Westen

Anne Sofie von Westen (Babyrytmiklærer)Jeg er kirkesanger og har varetaget babyrytmik og salmesang i forskellige kirker de sidste 5 år. Derudover arbejder jeg som musikterapeut på et
plejehjem.

Jeg elsker arbejdet med musik og mennesker og den intense nærhed der kan opstå mellem mennesker via musikken - Her mellem mor/far og barn. Man behøver ikke at være musikalsk eller synge rent. Baby elsker allermest at høre mors og fars sangstemme anset, hvordan de synger.

Babyrytmik og samlesang